Narrowcasting biedt een unieke kans om je organisatie in de spotlight te zetten
digitale aankondigingen creëer je eenvoudig met de oplossingen van Clevertouch

Jouw moment om te stralen en indruk te maken.

Wil je je organisatie zichtbaar maken? Jezelf presenteren? En alles waar je organisatie voor staat uitdragen, in- of extern? Omdat je weet dat het een uitgelezen kans is om op je eigen unieke manier naar buiten te treden? Dan vertellen we hier graag meer over.

We demonstreren met plezier de mogelijkheden en opties. Welke soorten en smaken er zijn. Waarbij we onze kennis en ervaring vol enthousiasme delen. En waarbij jullie eigen verhaal de uitgangspositie is van de gewenste oplossing en de beleving.

We vinden samen “het jasje” die het best bij je past. Zodat de geselecteerde oplossing uiteindelijk dé unieke blikvanger is in jullie dagelijkse praktijk. 

Kiest je voor een samenwerking met Active Group? Dan kies je voor onze eindeloze expertise, excellente service, training en support. Kortom, een intensieve, bevlogen samenwerking met ons specialistische team. 

Een greep uit ons narrowcasting assortiment

Vind een passende oplossing

Ieder project vraagt om een juiste aanpak en een passende oplossing. Om voor elk project de beste oplossing te vinden hanteren we als merkonafhankelijk specialist een ruim assortiment.

Bouw op ruim 25 jarige expertise voor het vinden van een passende oplossing voor elke ruimte. Bel ons voor een kennismaking en een advies.

Tel: 088 - 1186 100