Op zoek naar de juiste oplossing voor je in- of externe communicatie via narrowcasting / digital signage op een informatiescherm naar keuze?

We helpen je  graag verder met gebruiksvriendelijke oplossingen. Vertel ons wat je wenst te bereiken. Samen vinden we de oplossing die het best bij jullie past. 

Tel: 088 - 1186 100

Narrow casting biedt een unieke kans om je organisatie in de spotlight te zetten
 • Wil je je organisatie zichtbaar maken? Jezelf presenteren? En alles waar je organisatie voor staat uitdragen, in- of extern? Omdat je weet dat het een uitgelezen kans is om op je eigen unieke manier naar buiten te treden? Dan vertellen we hier graag meer over.

  We demonstreren met plezier de mogelijkheden en opties. Welke soorten en smaken er zijn. Waarbij we onze kennis en ervaring vol enthousiasme delen. En waarbij jullie eigen verhaal de uitgangspositie is van de gewenste oplossing en de beleving.

  We vinden samen “het jasje” die het best bij je past. Zodat de geselecteerde oplossing uiteindelijk dé unieke blikvanger is in jullie dagelijkse praktijk. 

  Kiest je voor een samenwerking met Active Group? Dan kies je voor onze eindeloze expertise, excellente service, training en support. Kortom, een intensieve, bevlogen samenwerking met ons specialistische team. 

Vind een passende oplossing

Ieder project vraagt om een juiste aanpak en een passende oplossing. Om voor elk project de beste oplossing te vinden hanteren we als merkonafhankelijk specialist een ruim assortiment.

Bouw op ruim 25 jarige expertise voor het vinden van een passende oplossing voor elke ruimte. Bel ons voor een kennismaking en een advies.

Tel: 088 - 1186 100

Ons laatste nieuws

 • Handige Harry's gezocht!

  Handige Harry's gezocht!

  Gerdien, "wil jij ervoor zorgen dat er een nieuwe vacature wordt geplaatst? We hebben extra handjes nodig voor implementaties, service & onderhoud. En oh, wel graag zo spoedig mogelijk. En zoek je wel iemand die bij ons past? Dat zou...

 • LED's surprise you @ NOT 2023

  LED's surprise you @ NOT 2023

  Onze voorbereidingen voor de NOT 2023 zijn in volle gang. Wat kijken we uit naar deze beurs. Het is altijd een feestje om huidige klanten, relaties en nieuwe mensen een warm welkom te heten op onze stand. Prettig kennismaken of...

 • Feestelijke afsluiting van 2022

  Feestelijke afsluiting van 2022

  In november zijn we verhuisd naar ons nieuwe bedrijfspand. Aan de binneninrichting en -afwerking moest er nog het één en ander gebeuren. Bovendien moesten er twee magazijnen samengevoegd worden tot één. We zagen door de bomen het bos niet meer...