Vivente Groep Zwolle

Vivente Groep Zwolle

"Active Group blinkt uit in 'net dat extra stapje' meer."

Het is inmiddels een aantal geleden dat er acht Promethean touchscreens werden geleverd aan basisschool De Ichthus in Zwolle. ICT-coördinator René Thien was nauw betrokken bij het aankoopproces en heeft nu de verantwoordelijkheid voor de schermen binnen de school.

Oude situatie

“Toen ik hier vier jaar geleden begon, hadden we een divers beeld in de school. Veel verouderde computers en ronkende beamers”, vertelt René. “We hebben toen een aantal digiborden door een lokale partij laten ophangen, maar we hadden behoefte aan een partij met expertise op dit gebied. Die met ons samenwerkt, ons adviseert en helpt te bepalen wat we nodig hebben. Niet een partij die zegt: ‘Hier heb je een scherm, die hangen we op en veel succes ermee!’. Er was bij ons behoefte aan een goede samenwerking, toegevoegde waarde en ondersteuning.”

De samenwerking

“Bij de eerste kennismakingsbijeenkomst, samen met andere collega’s binnen Stichting Vivente, had ik direct een goede indruk van Active Group. Active Group kwam op mij over als een professionele partij met kennis van begin tot het eind. Toen bekend was welk bord de Stichting zou kiezen, werd de uitrol van het project bepaald. Wij hebben destijds gekozen voor Promethean borden. Daar ben ik tot op heden zeer tevreden mee, vertelt René enthousiast. “De uitrol in mijn school verliep erg soepel en inplannen van de afspraak ging gemakkelijk. Active Group is flexibel in wanneer het geleverd en opgehangen kan worden en de afwerking is goed. Het hele stukje service klopt. Daar komt het op neer.”  

De service

“Met Active Group zijn we met een partij in zee gegaan waar ik altijd op terug kan vallen als er problemen of storingen zijn. Dan is het één mailtje sturen, ik geef de code van het bord door en zij weten precies over welk bord ik het heb. Ik word niet lastig gevallen of ik ‘dit of dat’ al heb uitgeprobeerd op het scherm. Ik heb echt het idee dat ik serieus word genomen.”

“Ik vind dat Active Group uitblinkt in nét dat extra stapje willen zetten. Het klinkt mooi, maar ik meen het ook. Het vertaalt zich in een stukje pro-activiteit als ik hier op school met een probleem zit. Als ik één van de monteurs iets vraag, zijn ze altijd bereidt om even mee te denken. Ik word ook altijd meegenomen in de communicatie als er een update is. Hoe je iets kan uitvoeren en wat handig is om te doen. Dat maakt mijn werk een stuk makkelijker.”

Over de samenwerking tussen Active Group en de Vivente Groep:

In 2018 heeft Stichting Vivente Active Group benaderd voor een productselectie op het gebied van interactief en eenduidig presenteren. Daarnaast is er een service-overeenkomst afgesloten voor het pro-actief beheer van alle digibord-omgevingen binnen 15 basisscholen, een expertisecentrum en binnen De Dobbe in Zwolle. De school van René Thien – De Ichthus – is een school die onder de verantwoordelijkheid van de Stichting valt. Via een aanvullende Europese Aanbestedings-procedureselectie is Active Group geselecteerd als dé audiovisueel partner van Vivente.

Nieuwsartikelen

  • Ontdek de Kracht van de BenQ LU960UST WUXGA Laser Beamer in ons Experience Center

    Ontdek de Kracht van de BenQ LU960UST WUXGA Laser Beamer in ons Experience Center

    Deze mooie toevoeging is een gamechanger voor je visuele presentaties. Jurgen Quaak van BenQ Europe bezorgde ons dit juweeltje persoonlijk, vastgelegd op een prachtige "spontane" foto met onze enthousiaste collega's. 📸✨ Met slechts 30 cm afstand tot de muur, zoals te...

  • Stilte te midden van chaos: ontdek de veelzijdigheid van de mobiele AUO SMART POD

    Stilte te midden van chaos: ontdek de veelzijdigheid van de mobiele AUO SMART POD

    Ervaar totale stilte te midden van de drukte met onze innovatieve SMART POD. Onze video toont de overgang van rumoer naar rust dankzij deze unieke stiltecabine. Met handige wieltjes voor moeiteloze verplaatsing, biedt de SMART POD een oase van stilte...

  • Onze collega Marc in beeld ☀️

    Onze collega Marc in beeld ☀️

    Onze Marc staat altijd voor iedereen klaar. 💪 Het mensen helpen en oplossingsgericht werken zit in z’n DNA. 🧬 Hij draagt altijd z’n steentje bij. Zowel in- als extern. 🤝 Hij is altijd goed gemutst en hij praat zoals geen ander praten...

Klantervaringen