Welke vragen komen het meest voorbij bij de zoektocht naar een nieuw touchscreen?

Welke vragen komen het meest voorbij bij de zoektocht naar een nieuw touchscreen?

Sta je voor de uitdaging een nieuw touchscreen voor jouw school of organisatie aan te schaffen? En vraag je je af waar je op moet letten? Maak je geen zorgen, je bent niet de enige! We horen deze vraag wekelijks en begrijpen dit heel goed. De laatste ontwikkelingen volgen elkaar snel op en er verandert veel in het touchscreen landschap.

Is het bijvoorbeeld nu een goede keuze voor een Android-scherm te gaan, en zo ja, welke versie?  Wat betekent 'Google EDLA gecertificeerd'? En wat is er exact nodig voor het interactief lesgeven of presenteren binnen je eigen omgeving?

Op dit moment zijn er veel merken die actief zijn in deze sector, waarbij velen proberen een stukje van de taart te bemachtigen. Onze meest recente telling wees uit dat er meer dan 40 verschillende touchscreen-merken beschikbaar zijn. Je vraagt je wellicht nu af welk merk geschikt is voor je klaslokaal of vergaderruimte en of dat merk nog steeds relevant is over vijf jaar.

Waar worden de schermen gefabriceerd en waar staan de update servers? Hoe zit het met de opslag van gegevens? Voldoet de oplossing aan de AVG-wetgeving? Er zijn nog tal van andere vragen die worden gesteld. Bijvoorbeeld of het scherm bonded glass heeft en of het veilig te beheren is in een MDM-omgeving. Is het op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en kun je energie besparen met slimme keuzes?

Het kan allemaal best verwarrend zijn, maar geen zorgen, wij helpen en informeren je graag. Wij nodigen je van harte uit in ons Experience Center in Harderwijk, waar we regelmatig docenten, schoolbesturen, directies, ICT-beheerders en andere belanghebbenden verwelkomen. Samen duiken we diep in deze vraagstukken en nog veel meer punten die van invloed zijn op het aankoopproces van schermen in het onderwijs en op de zakelijke markt. Bij ons kun je ook de nieuwste schermen van 's werelds grootste producenten zien, zodat je zelf kunt ontdekken waar de verschillen zitten.

Ben je klaar voor een inspirerende sessie in ons Experience Center? Maak een afspraak en laat je uitgebreid informeren over de nieuwste ontwikkelingen en trends. We staan voor je klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste keuze.

Graag tot ziens!

Alex Mietes

Lees ook andere ervaringen

  • Vivente Groep Zwolle

    Vivente Groep Zwolle

  • Stichting Viertaal

    Stichting Viertaal

  • Christelijk College Groevenbeek

    Christelijk College Groevenbeek