Wij helpen je de juiste audiovisuele oplossing en passende service te vinden.

Hoe ziet jouw ideale samenwerking eruit? Welke ondersteuning is er nodig? Zijn snelle leveringen, verhuizingen, implementaties en professionele service van belang? Maatwerk zit in onze genen. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing in beeld, geluid en aanverwante artikelen voor al je ruimtes (vergadering, ontvangst, leslokaal, sporthal, aula, auditorium, room booking, presentatie, etc.).

Onze organisatie staat bekend om haar vakmanschap, expertise en maatwerk op het gebied van audiovisueel werk. We zijn trots op het hoge niveau van professionele vaardigheden binnen ons team en blijven onszelf en elkaar uitdagen om onze kennis en vaardigheden te verbeteren.

Onze professionals zijn ambitieus. We streven ernaar om de beste resultaten te behalen voor onze klanten en gebruiken onze expertise om unieke en innovatieve oplossingen te bieden. We zijn ervan overtuigd dat ons vakmanschap en onze expertise de sleutel zijn tot ons succes. We zetten ons vol overgave in om de beste resultaten te behalen voor onze klanten.

Onze ambitie drijft ons om altijd het beste te geven en om te blijven groeien en excelleren in alles wat we doen.

 • Professioneel netwerken op afstand: Een persoon die actief communiceert en samenwerkt met meerdere mensen vanaf zijn werkplek met behulp van digitale tools en technologie.

  Kracht door verbinding

  We staan graag in verbinding met mensen. Samen met onze medewerkers, klanten en netwerkpartners. Een organisatie waar we betrokken zijn bij en met elkaar. Waar we elkaar aanvullen. En waar moeilijkheden gezamenlijk uit de weg worden geholpen door een constructieve samenwerking. 

  We verbinden vanuit ons hart; onze professionele organisatie. Het fundament van Active Group. Door verbinding creëren we co-creatie en leren we elke dag van elkaar. Door samen te werken met partners die allemaal dé expert zijn op eigen vakgebied ontstaat de verbindingsboog die nodig is voor excellent functioneren.

 • Een lach op het gezicht

  Dat is waar we het voor doen. Waar we onze motivatie vandaan halen. Met passie en eindeloze expertise leveren we een maatwerkoplossing voor elke vraag. We luisteren naar vragen en geven het best passende advies. We nemen de regie in handen en zorgen ervoor dat de juiste oplossing op de juiste plek komt.

  We nemen verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat alles werkt. Dat mensen zelf de oplossing in de praktijk gebruiken vanaf de eerste dag is de slagroom op de taart. Onze manier van adviseren, samenwerken en ondersteunen zorgen voor geluksmomentjes die een lach op het gezicht toveren.

 • Active Group heeft een duurzame en verantwoorde bedrijfsvoering hoog in het vaandel staan.

  duurzaam beleid

  Ons bedrijf heeft altijd al een duurzame en verantwoorde bedrijfsvoering hoog in het vaandel gehad. Zo hebben we ons pand energieneutraal gebouwd, wat betekent dat we zowel onze eigen energie opwekken als gebruiken. We maken gebruik van duurzame energiebronnen, zoals zonnepanelen.

  We zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is om onze duurzame inspanningen voort te zetten, zodat we ook in de toekomst een positieve bijdrage kunnen blijven leveren aan een beter milieu. We hopen daarom ook andere organisaties te inspireren om
  hetzelfde te doen.

Bekijk hieronder de film van de opening van ons bedrijfspand op 8 juni 2023

Klanten aan het woord

 • Vivente Groep Zwolle

  Vivente Groep Zwolle

  "Active Group blinkt uit in 'net dat extra stapje' meer." Het is inmiddels een aantal geleden dat er acht Promethean touchscreens werden geleverd aan basisschool De Ichthus in Zwolle. ICT-coördinator René Thien was nauw betrokken bij het aankoopproces en heeft nu...

 • Stichting Viertaal

  Stichting Viertaal

  Lindy Leevindig – Stichting Viertaal Amsterdam "De docenten zitten nooit lang zonder een scherm.” Active Group heeft een sterke en langdurige samenwerking met Stichting VierTaal. Stichting VierTaal verzorgt onderwijs voor leerlingen die problemen hebben met taal, communicatie en/of horen (cluster...

 • Christelijk College Groevenbeek

  Christelijk College Groevenbeek

  "Een dikke 9 voor jullie dienstverlening" Als Active Group zijn wij pas tevreden als onze klant tevreden is. Daarom zijn wij enorm trots op de waardering die Wilco Foppen, hoofd ICT van het Chr. College Groevenbeek in Ermelo, heeft uitgesproken over onze dienstverlening rondom...