Narrowcasting in het onderwijs

Optimaliseer de informatiestroom binnen je onderwijsinstelling met narrowcasting, met speciale aandacht voor naadloze integratie met bijvoorbeeld de Zermelo roosterinformatie of via een web-url waarop de roosters zijn gepubliceerd. Met Narrowcasting voorzie je de leerlingen en docenten eenvoudig en direct van actuele informatie, van roosterwijzigingen tot aan activiteiten en mededelingen. Met narrowcasting blijft alles altijd up-to-date op de schermen in je school. 

Op zoek naar een narrowcasting informatie voor je zakelijke omgeving? Klik dan hier voor meer informatie

De kracht van narrowcasting in je schoolomgeving

Ontdek de kracht van narrowcasting op school en in de docentenkamer. Het gaat verder dan een trend; het is een essentieel instrument om je boodschap effectief over te brengen. Personaliseer content voor een betrokken en boeiende ervaring. Met narrowcasting creëer je interactieve communicatie die aansluit bij de interesses en behoeften van je schoolgemeenschap.

Hoe zet je narrowcasting in op je school?

Narrowcasting biedt veelzijdige oplossingen in situaties waarbij mobiele telefoons bijvoorbeeld niet zijn toegestaan. Het levert actuele roosterinformatie, informeert snel over evenementen, ouderavonden en OV-reisinformatie, en geeft een up-to-date weerbericht voor een droge thuiskomst op je scooter of fiets. Het is tevens handig voor actuele prijzen in de schoolkantine en in de docentenkamer voor interne communicatie en het vieren van verjaardagen. Ook de social media activiteiten kun je koppelen met de presentatieschermen. En ook voor bewegwijzering binnen je schoolgebouw is het een prettige oplossing. Met een paar schermen op strategische plekken creëer je al een groot bereik.

Met narrowcasting lever je een groene bijdrage en verlaag je jouw CO2-voetafdruk

Je bespaart op papier, drukwerk, posters, boekwerken en andere fysieke communicatiemiddelen.

Vind een passende narrowcasting oplossing voor jouw onderwijsomgeving

Het effectief inzetten van narrowcasting vereist een goed begrip van je doelgroep, je doelstellingen en een doordachte strategie om de gewenste acties te bereiken. Active Group is merkonafhankelijk vertegenwoordiger van diverse narrowcasting oplossingen. Vertel ons wat je wensen zijn en we zoeken samen de oplossing die bij je past.

Bouw op ruim 27 jaar expertise voor het vinden van een passende oplossing voor elke ruimte. Bel ons voor een kennismaking, demonstratie en advies.

Tel: 088 - 1186 100

Een greep uit ons narrowcasting assortiment

Onze partners met narrowcasting schermen en oplossingen