100% geschikt voor organisaties met een actief ECO-beleid

Activator Verenmechaniek

Onze Activator verenmechanieken worden op maat gefabriceerd en werken op basis van de aandrijving en techniek van de ouderwetse krijtborden. Een mooie hoog-/laag oplossing voor al je presentatieschermen. 

25 jaar fabrieksgarantie Van Hollandse bodem

Veel docenten gebruiken onze handmatige hoogteverstelling voor presentatieschermen vanaf 65 inch met veel plezier in de dagelijkse praktijk. Bezoek ons Experience Center voor deze duurzame oplossing. Er zijn veel referentiescholen door het hele land. Ook bij jou in de buurt. Interesse? We helpen graag.

Een duurzaam hoog- / laagsysteem voor je lokaal of trainingsruimte?

Onze Activator verenmechanieken worden op maat gefabriceerd en werken op basis van de aandrijving en techniek van de ouderwetse krijtborden. Het is een robuuste hoog-/laag ophangsysteem voor al je presentatieschermen. Het verenmechaniek is geschikt voor alle merken touch en non-touch presentatieschermen. Zoals SmartBoard, Promethean ActivPanel, NewLine, BenQ, ProWise, Clevertouch, Sharp, Sony, Philips, LG, etc. In de formaten 65 tot en met 86 inch. 

Deze duurzame, gebruiksvriendelijke oplossing is vandaal- en doelgroep bestendig. Bovendien ergonomisch verantwoord in het gebruik. Het mechaniek werkt altijd. Er is geen stroom nodig. Door het verenmechaniek is het scherm zeer dicht tegen de muur geplaatst. Hierdoor is er meer loopruimte beschikbaar in het lokaal in vergelijking met andere digibord-opstellingen in de markt. 

Docenten die met het verenmechaniek werken, willen nooit meer anders in de praktijk. De gebruikerservaringen zijn positief.

 • meer informatie

  Verkrijgbaar in een enkelvlaks of vijfvlaks uitvoering.

  Met een maatvoering van 200×100 of 200×120 cm.

  Vervaardigd uit materialen van een zeer hoge kwaliteit.

  Geëmailleerde staalplaat (onder ca. 800 graden gebrand).

  Whiteboarden: beschrijfbaar en magneethoudend.

  Opties zijvleugels: groen of antraciet t.b.v. krijtgebruik of in wit t.b.v. viltstiftgebruik.

 • voordelen

  Uitbreidbaar met whiteboarden die in hoogte meebewegen.

  Handmatig in hoogte verstelbaar (geen stroom nodig).

  Blinde montage (geen gaten in de vloer).

  Geschikt voor alle merken schermen van 65″ tot en met 86″.

  Ergonomisch verantwoord en vandaalbestendig.

  Whiteboard opties: blanco, ruitjes en/of lijnen.

Nieuws vanuit onze organisatie

 • Handige Harry's gezocht!

  Handige Harry's gezocht!

  Gerdien, "wil jij ervoor zorgen dat er een nieuwe vacature wordt geplaatst? We hebben extra handjes nodig voor implementaties, service & onderhoud. En oh, wel graag zo spoedig mogelijk. En zoek je wel iemand die bij ons past? Dat zou...

 • LED's surprise you @ NOT 2023

  LED's surprise you @ NOT 2023

  Onze voorbereidingen voor de NOT 2023 zijn in volle gang. Wat kijken we uit naar deze beurs. Het is altijd een feestje om huidige klanten, relaties en nieuwe mensen een warm welkom te heten op onze stand. Prettig kennismaken of...

 • Feestelijke afsluiting van 2022

  Feestelijke afsluiting van 2022

  In november zijn we verhuisd naar ons nieuwe bedrijfspand. Aan de binneninrichting en -afwerking moest er nog het één en ander gebeuren. Bovendien moesten er twee magazijnen samengevoegd worden tot één. We zagen door de bomen het bos niet meer...