100% geschikt voor organisaties met een actief ECO-beleid

Handmatige hoogteverstelling voor touchscreen, presentatieschermen en beamers - ruimtebesparend

Zoek je een handmatige hoogteverstelling voor je touchscreen, digibord,  presentatiescherm of beamer?  Probeer ons verenmechaniek uit in ons Experience Center en ervaar de verschillen tussen de verschillende hoog-laag systemen die er op de markt zijn (elektrisch, verrijdbaar, kantelbaar, etc.). Het mechaniek past op elk type wand en is uitbreidbaar met geëmailleerde whiteboarden met lijntjes, ruitjes of notenbalken. Er is geen pylonenconstructie nodig, waardoor je ruimte bespaart in je trainingsruimte of leslokaal. 

25 jaar fabrieksgarantie Van Hollandse bodem

Veel docenten gebruiken onze handmatige hoogteverstelling voor presentatieschermen vanaf 65 inch met veel plezier in de dagelijkse praktijk. Bezoek ons Experience Center voor deze duurzame oplossing. Er zijn veel referentiescholen door het hele land. Ook bij jou in de buurt. Interesse? We helpen graag.

Een duurzaam hoog- / laagsysteem voor je lokaal of trainingsruimte?

Onze Activator verenmechanieken worden op maat gefabriceerd en werken op basis van de aandrijving en techniek van de ouderwetse krijtborden. Het is een robuuste hoog-/laag ophangsysteem voor al je presentatieschermen. Het verenmechaniek is geschikt voor alle merken touch en non-touch presentatieschermen. Zoals SMART Technologies SmartBoard, Promethean ActivPanel, NewLine, BenQ, ProWise, Clevertouch, Sharp, Sony, Philips, LG, etc. In de formaten 65 tot en met 86 inch. 

Deze duurzame, gebruiksvriendelijke oplossing is vandaal- en doelgroep bestendig. Bovendien ergonomisch verantwoord in het gebruik. Het mechaniek werkt altijd. Er is geen stroom nodig. Door het verenmechaniek is het scherm zeer dicht tegen de muur geplaatst. Hierdoor is er meer loopruimte beschikbaar in het lokaal in vergelijking met andere digibord-opstellingen in de markt. 

Docenten die met het verenmechaniek werken, willen nooit meer anders in de praktijk. De gebruikerservaringen zijn positief. Ervaar het zelf en vertel het verder.

 • meer informatie

  Verkrijgbaar in een enkelvlaks of vijfvlaks uitvoering.

  Met een maatvoering van 200×100 of 200×120 cm.

  Vervaardigd uit materialen van een zeer hoge kwaliteit.

  Geëmailleerde staalplaat (onder ca. 800 graden gebrand).

  Whiteboarden: beschrijfbaar en magneethoudend.

  Opties zijvleugels: groen of antraciet t.b.v. krijtgebruik of in wit t.b.v. viltstiftgebruik.

 • voordelen

  Uitbreidbaar met whiteboarden die in hoogte meebewegen.

  Handmatig in hoogte verstelbaar (geen stroom nodig).

  Blinde montage (geen gaten in de vloer).

  Geschikt voor alle merken schermen van 65″ tot en met 86″.

  Ergonomisch verantwoord en vandaalbestendig.

  Whiteboard opties: blanco, ruitjes lijnen en notenbalken.

Een greep uit onze referenties

 • Ik weet dat het goed komt als de mannen op school zijn. Ze zetten net dat extra stapje.

  Ik weet dat het goed komt als de mannen op school zijn. Ze zetten net dat extra stapje.

  Afgelopen jaar zijn wij een samenwerking aangegaan met Active Group. Deze samenwerking is zeer aangenaam en prettig verlopen.De mannen op de werkvloer werken productief, gestructureerd en met oog voor recycling. Ze denken mee met de opdracht en komen zelf met...

 • Vivente Groep Zwolle

  Vivente Groep Zwolle

  "Active Group blinkt uit in 'net dat extra stapje' meer." Het is inmiddels een aantal geleden dat er acht Promethean touchscreens werden geleverd aan basisschool De Ichthus in Zwolle. ICT-coördinator René Thien was nauw betrokken bij het aankoopproces en heeft nu...

 • Stichting Viertaal

  Stichting Viertaal

  Lindy Leevindig – Stichting Viertaal Amsterdam "De docenten zitten nooit lang zonder een scherm.” Active Group heeft een sterke en langdurige samenwerking met Stichting VierTaal. Stichting VierTaal verzorgt onderwijs voor leerlingen die problemen hebben met taal, communicatie en/of horen (cluster...