Narrowcasting specialisten

Op zoek naar de juiste oplossing voor je in- of externe communicatie via narrowcasting / digital signage? We helpen je graag verder met gebruiksvriendelijke oplossingen. Vertel ons wat je wenst te bereiken. Samen vinden we de oplossing die het best bij jullie past. 

Ben je op zoek naar een narrowcasting oplossing op school voor bijvoorbeeld het delen van je Zermelo roosterwijzingen of via een web-URL? Dan vind je hier meer informatie voor je onderwijsinstelling. 

Ervaar de kracht van narrowcasting: Op maat gemaakte boodschappen, precies wanneer en waar jij het wenst. Ontdek hoe narrowcasting je communicatie naar een hoger niveau tilt.

De kracht van narrowcasting

De kracht van narrowcasting komt tot leven wanneer je het inzet op de werkvloer of voor je commerciële boodschap. Narrowcasting is niet slechts een trend, het is een krachtig hulpmiddel om je boodschap effectief en op een unieke manier over te brengen aan je doelgroep(en). Met narrowcasting kun je op maat gemaakte inhoud delen die specifiek is afgestemd op de interesses en behoeften van je publiek. Door narrowcasting te omarmen, verander je je communicatie in een interactieve en boeiende ervaring voor je medewerkers en klanten.

Ontdek onze geavanceerde Clevertouch enterprise-oplossingen: je betrouwbare partner voor zakelijke audiovisuele technologie en innovatieve communicatie.

Wat bereik je met narrowcasting?

Met narrowcasting breng je je boodschap over in beeld. Het is je eigen digitale informatiekanaal die geschikt is voor elke branche. Je bereikt je eigen doelgroep op het juiste moment. Hierdoor creëer je een bereik op verschillende niveaus op basis van je eigen wensen. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van narrowcasting voor het Verbeteren van je interne communicatie. Of voor een interactieve beleving voor klanten en bezoekers tijdens de ontvangst, de bewegwijzering of voor de  informatievoorziening in een wachtruimte. Ook is het in te zetten als marketingmiddel voor up en cross sell.

Laat een onvergetelijke indruk achter door de inzet van narrowcasting-oplossingen binnen je eigen omgeving. Neem contact op voor een oplossing op maat.

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is een communicatiemethode die ook wel digital signage wordt genoemd en waarbij specifieke informatie, berichten of content wordt gericht op je eigen doelgroep binnen je eigen omgeving. Narrowcasting wordt onder andere vaak toegepast binnen winkels, horecagelegenheden, wachtruimtes, schoolgebouwen, kantines, personeelskamers en kantoren. De boodschap is specifiek afgestemd op de interesses en behoeftes van de mensen in die specifieke ruimte. Het is een snel en krachtig hulpmiddel voor marketing en communicatie.

Optimaliseer navigatie en informatie met onze geavanceerde pandbewegwijzering: slimme oplossingen voor naadloze oriëntatie.

Hoe creëer je acties met narrowcasting?

 • Doelgerichte communicatie: deel gerichte en relevante informatie met je publiek.
 • Herhaling: door herhaling onthouden mensen de boodschap beter en gaan ze over tot actie.
 • Visuele aantrekkingskracht: opvallende beelden en heldere,
  beknopte teksten werken positief.
 • Beloningen en incentives communiceren: zoals aanbiedingen en kortingen.
 • Tijdige informatie: biedt informatie aan op het moment dat daar de meeste behoefte aan is.

Veiligheid eerst: Krachtige noodberichten op al uw schermen - Betrouwbare en snelle communicatie voor kritieke waarschuwingen.

De voordelen van narrowcasting

 • Cloud gebaseerd contentbeheer
 • Doelgroepgerichte boodschappen
 • Professionele presentatie
 • Snelle terugverdientijd
 • Ondersteuning van digitale transformatie

Het gebruik van narrowcasting schermen biedt voordeel voor diverse sectoren. In een schoolgebouw of ziekenhuisomgeving worden ze bijvoorbeeld ingezet om bezoekers, medewerkers of studenten van informatie te voorzien of door ruimtes te leiden. In zakelijke omgevingen wordt narrowcasting bijvoorbeeld vaak gebruikt om werknemers te informeren over het laatste interne nieuws.  Het is tevens een waardevol instrument om de ontvangst van bezoekers te verbeteren.

Met narrowcasting lever je een groene bijdrage en verlaag je jouw CO2-voetafdruk

Je bespaart op papier, drukwerk, posters, boekwerken en andere fysieke communicatiemiddelen.

Vind een passende narrowcasting oplossing

Het effectief inzetten van narrowcasting vereist een goed begrip van je doelgroep, je doelstellingen en een doordachte strategie om de gewenste acties te bereiken. Active Group is merkonafhankelijk vertegenwoordiger van diverse narrowcasting oplossingen. Vertel ons wat je wensen zijn en we zoeken samen de oplossing die bij je past.

Bouw op ruim 26 jaar expertise voor het vinden van een passende oplossing voor elke ruimte. Bel ons voor een kennismaking en advies.

Tel: 088 - 1186 100

Een greep uit ons narrowcasting assortiment

Onze partners met narrowcasting schermen en oplossingen