Beeld en geluid voor je aula, presentatieruimte, sporthal, conferentiezaal of auditorium

Active Group is de projectpartner voor de juiste audiovisuele beleving in je aula, presentatieruimte, gymzaal, conferentieruimte of auditorium. Ontdek ons maatwerk-advies, onze  hoogwaardige installaties en betrouwbare service. Voor elke ruimte en elk budget bieden wij een passende maatwerkoplossing. Vertel ons je wensen en vertrouw op onze expertise. Samen bouwen we aan een audiovisuele ervaring die perfect aansluit op jouw behoefte. 

Een audiovisueel plan op maat

Voor de inrichting van aula's, sportzalen, auditoriums en presentatieruimte leggen wij de nadruk op jouw wensen met een op maat gemaakt audiovisueel plan die specifiek is afgestemd op de desbetreffende omgeving. Onze expertise, professionaliteit en kwaliteitsproducten worden ingezet om een meeslepende en passende ervaring te creëren in centrale ontmoetingsplaatsen.

De hoogwaardige audio-oplossing (met modulair ontwerp), levert een indrukwekkende geluidsoplossing voor de aula. Hiermee kunnen zowel sprekers als artiesten genieten van een nauwkeurige weergave van dynamische muziek en heldere spraak, waardoor elke presentatie impactvol wordt.

De draadloze microfoonserie biedt indrukwekkende prestaties en maximale betrouwbaarheid, perfect geschikt voor diverse evenementen in de aula. Met kraakheldere spraakverstaanbaarheid en dynamische geluidsweergave is dit systeem ideaal voor lezingen, presentaties en andere educatieve activiteiten.

Op het gebied van beeld vertegenwoordigen we hoogwaardige beamers en projectieschermen, LED-wanden en grootformaat presentatieschermen. Alles voor het perfecte plaatje!

Gebruikersgemak door eenvoudige bediening

Onze audiovisuele oplossingen kunnen eenvoudig worden bediend met behulp van een comfortabel touchscreen direct vanuit de desbetreffende ruimte. Deze intuïtieve bediening stelt gebruikers in staat om snel en efficiënt de gewenste instellingen aan te passen, waardoor de focus blijft op het succesvol verloop van educatieve evenementen.

De kunst van maatwerk

Onze aanpak start met een vrijblijvend locatiebezoek, waarbij we de wensen, benodigdheden en de locatie in kaart brengen. Bij defecte apparatuur zorgen we voor reparatie of vervanging, waarbij we altijd overleggen over de rendabiliteit van reparatie. Ook niet bij ons aangeschafte apparatuur is welkom voor reparatie.

Zoek je een betrouwbare partner?

Active Group gaat verder dan alleen de levering en installatie. Zelfs als de apparatuur niet bij ons is aangeschaft, bieden we service op maat. Zoek je een pro-actieve partner die je presentatie en audio-oplossingen optimaal houdt en storingen snel oplost? Wij staan voor je klaar!

Tel: 088 - 1186 100

Laatste nieuws

 • Een nieuwe dimensie in beeld: de BenQ LU960UST WUXGA Beamer

  Een nieuwe dimensie in beeld: de BenQ LU960UST WUXGA Beamer

  Wauw, wat een mooie toevoeging aan ons Experience Center deze BenQ LU960UST WUXGA laser beamer. 🚀Jurgen Quaak van onze partner BenQ Europe kwam speciaal bij ons langs om de beamer af te leveren. Omgeven door stralende gezichten van een aantal van onze lieftallige...

 • Van lawaai naar stilte: ervaar de kracht van de mobiele AUO SMART POD

  Van lawaai naar stilte: ervaar de kracht van de mobiele AUO SMART POD

  Stel je voor: een drukke beursvloer, gevuld met mensen, geluiden en veel activiteit. Maar dan, een verrassende wending - een moment van complete stilte. In ons filmpje zie je het gebeuren: eerst de drukte, het lawaai, en dan plotseling de...

 • Onze collega Marc in beeld ☀️

  Onze collega Marc in beeld ☀️

  Onze Marc staat altijd voor iedereen klaar. 💪 Het mensen helpen en oplossingsgericht werken zit in z’n DNA. 🧬 Hij draagt altijd z’n steentje bij. Zowel in- als extern. 🤝 Hij is altijd goed gemutst en hij praat zoals geen ander praten...