Clevertouch Platinum Partner en servicepartner

Creëer inspirerende omgevingen met de inzet van de Clevertouch oplossingen. Clevertouch is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor diverse marktsegmenten. En voor diverse toepassingen.  Hiermee is Clevertouch een ideale oplossing voor elk klaslokaal, je ontvangstruimte, digitale aankondigingen, je vergaderzaal of trainingsruimte. Technologische ondersteuning is altijd handig. Met Clevertouch haal je betrouwbare oplossingen in huis. 
  • Clevertouch touchscreen oplossing te verkrijgen bij Active Group
  • Ruimtereservering Clevertouch
Clevertouch educatie oplossingen presentatiescherm

De Clevertouch oplossingen zijn bij ons beschikbaar

Clevertouch levert systemen voor ruimtereservering en touchscreens voor de educatieve en zakelijke markt.

Met behulp van het innovatieve contentmanagement platform voor narrowcasting is het ook mogelijk voor gebruikers routes te creëren met bewegwijzering voor scholen, bibliotheken, bedrijfsgebouwen en elke binnen- of locatiespecifieke omgeving.

Door een Clevertouch interactieve touch display toe te voegen, kunnen bezoekers een interactieve ervaring hebben door van punt naar punt door te klikken en zodoende naar hun gewenste locatie te navigeren.

Door een Clevertouch non-touch scherm toe te voegen, kunnen bezoekers QR-codes gebruiken om naar hun gewenste locatie te navigeren. QR-codes bieden een URL, welke bezoekers een kaart of meer informatie tonen op hun mobiele apparaat. Zo kan de route gevolgd worden met live navigatie.

Neem contact met ons op voor een inspiratiesessie, demonstratie en productselectie.

Tel: 088 - 1186 100

Clevertouch oplossingen

Een breed assortiment schermen en aanverwante artikelen!

Een greep uit onze referenties

Vind een passende oplossing

Ieder project vraagt om een juiste aanpak en een passende oplossing. Om voor elk project de beste oplossing te vinden hanteren we als merkonafhankelijk specialist een ruim assortiment. Bouw op onze 25 jarige expertise voor het vinden van een passende oplossing voor elke ruimte.