BenQ Platinum Partner en servicepartner

BenQ is een vooraanstaande pionier in visuele weergaveoplossingen en levert een uitgebreid assortiment projectoren, monitoren, digitale displays en touchscreen oplossingen voor diverse toepassingen, waaronder zakelijke doeleinden, onderwijs, overheidsinstanties en digitale reclameborden met narrowcasting. 
Nieuwsgierig naar de BenQ touchscreen-ervaring bij Active Group? Kom en probeer het zelf!

Interactieve schermen

Wat maakt de BenQ touchscreens zo speciaal? Laten we starten met het antibacteriële scherm die is gecertificeerd door TÜV Rheinland. Ook is Smart eye-care geïntegreerd in de oplossing om ervoor te zorgen dat je ogen gezond bijven. Zelfs na langdurig gebruik. Maar er is meer! Het scherm bevat luchtkwaliteitsensoren voor een gezonde binnenluchtkwaliteit. En in een wereld waar online veiligheid van het grootste belang is, biedt de oplossing de hoogste niveau van beveiliging met McAfee Mobile Security. Via NFC-acounts werk je samen in de cloud.

En het beste van alles? Je kunt het BenQ digibord uitproberen en testen in ons Experience center!

BenQ projectoren voor aula, vergaderruimtes, conferentieruimtes of in je klaslokaal. Met hoge lichtopbrengst.

Projectoren voor aula, vergaderruimtes, showroom, conferentieruimtes of je klaslokaal

BlueCore laser projectoren voor duurzame, superieure beeldkwaliteit. 4K UHD-beeldkwaliteit voor perfect beeld met nauwkeurige details. Exclusieve Dust Guard stofdichtheid voor langdurige betrouwbaarheid. Moeiteloze gecentraliseerde apparaat- en firmware-updates en beheer via het netwerk. 360° installatie, optionele lenzen, gemotorizeerde zoom en lensverschuivingsfuncties zorgen voor flexibele installatieopties. Ultrahoge helderheid tot 10.000 lumen.

Short Trow projectoren van 3.000 - 3.500 ANSI lumen.

BenQ narrowcasting oplossingen in de retail branche. Eenvoudig te plaatsen en te beheren.

Narrowcasting schermen en software

BenQ smart signage is je totaaloplossing om de doelgroep-ervaring te verbeteren. De smart signage 4K (touch) schermen van BenQ zijn makkelijk te installeren, te bedienen en te beheren zonder dat er aanvullende media-apparaten nodig zijn. De touchscreen narrowcasting displays zijn uitgerust met kiembestendige schermen die zijn gecertificeerd door TÜV Rheinland.

X-Sign narrowcasting software helpt je meeslepende digital signage-content eenvoudig aan te passen, te beheren en af te spelen, zodat je je doelgroep direct kunt betrekken. Het apparaatbeheer en de contentdistributie gaat via de cloud. BenQ Multiple Display Administrator-software (MDA) helpt bij het beheer en management van meerdere displays tegelijkertijd via een lokaal netwerk.

BenQ Instashow - draadloos presentatiesysteem

BenQ InstaShow voor draadloze samenwerking

Het BenQ InstaShow draadloze presentatiesysteem bevrijdt je van kabels en adapters, is intuïtief in het gebruik en zorgt draadloos voor vloeiende transmissies voor presentaties door meerdere personen en groepsdiscussies en is beveiligd tegen bedreigingen van buitenaf.

Gasten kunnen met InstaShow presentaties geven of informatie delen via eigen mobiele apparaten. Dankzij de universele compatibiliteit en gebruiksvriendelijkheid en omdat er geen installatie nodig is.

InstaShow biedt gebruikers de mogelijkheid om één beeldscherm te gebruiken om meerdere ideeën tegelijkertijd te delen. Het is geschikt voor brainstormen en groepsdiscussies.

Lees hier meer over onze samenwerking met BenQ

Als Platinum reseller, service en installatie partner van BenQ hebben we het voorrecht samen te werken met een toonaangevende speler in de wereld van technologie en visuele weergave. Met het brede scala aan oplossingen is het mogelijk een breed assortiment te laten zien waarmee we klanten kunnen voorzien van technologische oplossingen voor onze doelgroepen: onderwijs, zakelijk, logistiek, gezondheidszorg, musea en Retail. In ons Experience Center in Harderwijk bieden we je een unieke, hands-on ervaring bij het selecteren van de oplossing die bij jou past.  Ons partnerschap met BenQ stelt ons in staat om samen te groeien, te innoveren en onze klanten te voorzien van de meest geavanceerde oplossingen op het gebied van visuele weergave.

Vind een passende oplossing in beeld en geluid

Active Group is merkonafhankelijk vertegenwoordiger van diverse oplossingen in beeld en geluid. Vertel ons wat je wensen zijn en we zoeken samen de oplossing die bij je past. Bouw op ruim 26 jaar expertise voor het vinden van een passende oplossing voor elke ruimte. Bel ons voor een kennismaking en advies.

Tel: 088 - 1186 100

Een greep uit het BENQ assortiment

 • BENQ RM6503 65 inch touchscreen - excl. BTW
  BENQ RM6503 65 inch touchscreen - excl. BTW
  BENQ RM6503 65 inch touchscreen - excl. BTW

  BENQ RM6503 65 inch touchscreen - excl. BTW

  Reguliere prijs 1.819,00 EUR
 • BenQ RM7503 75 inch touchscreen - excl. BTW
  BenQ RM7503 75 inch touchscreen - excl. BTW
  BenQ RM7503 75 inch touchscreen - excl. BTW

  BenQ RM7503 75 inch touchscreen - excl. BTW

  Reguliere prijs 2.349,00 EUR
 • BenQ RM8602S 86 inch touchscreen - excl. BTW
  BenQ RM8602S 86 inch touchscreen - excl. BTW
  BenQ RM8602S 86 inch touchscreen - excl. BTW

  BenQ RM8602S 86 inch touchscreen - excl. BTW

  Reguliere prijs 2.790,00 EUR