Audiovisueel partner voor het onderwijs

Met interactieve leeromgevingen de kennis, creativiteit en sociale ontwikkeling van studenten stimuleren? Wij inspireren je graag. Al ruim een kwart eeuw is Active Group Audiovisueel dé merkonafhankelijke expert en servicepartner voor ruim 900 onderwijsinstellingen in het hele land. We helpen je bij het vinden van de juiste oplossing in beeld en geluid, voor je leslokaal, je narrowcasting op school of voor de inrichting van je aula of auditorium.

 • Vertrouw op ons als je toegewijde audiovisuele partner voor onderwijs: met deskundige beeld- en geluidsoplossingen.

   

 • Hero slideshow

 • Swivl Camera robot voor coaching, zelfreflectie, verbeteren van presentatievaardigheden live-streaming via facebook of zoom. .

  SWIVL camera robot

  Een handige oplossingen voor het verbeteren van presentatie-vaardigheden (zelfreflectie), coaching door video-observatie, het analyseren van leerling-interactie in de klas, het terugkijken van een les of vergadering of live-streaming via facebook of zoom. 

 • Productselectie voor het vinden van de best passende oplossing.

  Productselectie

  Overweeg je de aanschaf van  presentatieschermen,  videoconference oplossingen of andere hulpmiddelen? Dan ontdek je al snel dat de keuze aan mogelijkheden, toepassingen en merken vrijwel eindeloos is.

 • Professioneel netwerken op afstand: Een persoon die actief communiceert en samenwerkt met meerdere mensen vanaf zijn werkplek met behulp van digitale tools en technologie.

  100% maatwerk

  Elke samenwerking en situatie is uniek. Ben je op zoek naar specifieke service en beheer voor je eigen omgeving? Ligt er een verhuizing in het verschiet? Onze organisatie is volledig ingericht op maatwerk. Vertel ons wat de wensen zijn. We vervullen ze graag.

Onze handmatige hoogteverstelling is een verrijking voor elk lokaal en elke docent.

Made in Holland

In de kern van Active Group vormen wij een hecht team, gedreven door de missie om techniek en onderwijs op een waardevolle manier met elkaar te verbinden. Onze kracht ligt in de gezamenlijke inspanning om niet alleen te vertalen, maar te bouwen aan een brug tussen de wereld van technologie en de essentie van onderwijs. Met trots zetten we ons in voor een betekenisvolle synergie tussen innovatie en educatie.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten. Laat ons weten wanneer het jou uitkomt, zodat we een kennismakingsgesprek kunnen plannen. Tot snel!

Onze betrouwbare service. Altijd dichtbij.

We vertegenwoordigen de Roqed 3D software voor interactieve lessen.

Klanten aan het woord

 • Dankzij Active Group hebben we nu een vergaderomgeving die perfect aansluit bij onze wensen.

  Dankzij Active Group hebben we nu een vergaderomgeving die perfect aansluit bij onze wensen.

  "We zochten naar een oplossing voor onze vergader- en presentatieruimtes," vertelt Edwin Van Hierden. "Simpel gezegd: we wilden het gemakkelijk maken. Gelukkig was daar Active Group, klaar om te helpen.""Er is nauwlettend geluisterd naar onze wensen en behoeften. Alle ruimtes...

 • Ik weet dat het goed komt als de mannen op school zijn. Ze zetten net dat extra stapje.

  Ik weet dat het goed komt als de mannen op school zijn. Ze zetten net dat extra stapje.

  Afgelopen jaar zijn wij een samenwerking aangegaan met Active Group. Deze samenwerking is zeer aangenaam en prettig verlopen.De mannen op de werkvloer werken productief, gestructureerd en met oog voor recycling. Ze denken mee met de opdracht en komen zelf met...

 • Vivente Groep Zwolle

  Vivente Groep Zwolle

  "Active Group blinkt uit in 'net dat extra stapje' meer." Het is inmiddels een aantal geleden dat er acht Promethean touchscreens werden geleverd aan basisschool De Ichthus in Zwolle. ICT-coördinator René Thien was nauw betrokken bij het aankoopproces en heeft nu...