Moderne vergaderzaal met presentatiescherm: Een goed uitgeruste vergaderruimte met een groot scherm voor presentaties, ideaal voor zakelijke bijeenkomsten en presentaties.

Oplossingen voor interactief presenteren en vergaderen, digitale aankondingssystemen, ruimtereserveringen, etc.

We helpen graag!

 • Swivl Camera robot voor coaching, zelfreflectie, verbeteren van presentatievaardigheden live-streaming via facebook of zoom. .

  SWIVL camera robot

  Een 360 graden camerarobot voor het verbeteren van presentatie-vaardigheden, het opnemen van een vergadering of live-streaming via facebook of zoom. 

 • Productselectie voor het vinden van de best passende oplossing.

  Productselectie

  Overweeg je de aanschaf van  presentatieschermen,  videoconference oplossingen of andere hulpmiddelen? Bezoek ons voor de nodige inspiratie.

 • Professioneel netwerken op afstand: Een persoon die actief communiceert en samenwerkt met meerdere mensen vanaf zijn werkplek met behulp van digitale tools en technologie.

  Maatwerk

  Onze organisatie is volledig ingericht op maatwerk. Bouw op onze ruim 25 jaar expertise in beeld en geluid. Vertel ons wat je wensen zijn. We vervullen ze graag.

Onze betrouwbare service. Altijd dichtbij.

 • We zijn verheugd de gloednieuwe ScreenBeam 1000 EDU Gen 2 te onthullen.

  We zijn verheugd de gloednieuwe ScreenBeam 1000 EDU Gen 2 te onthullen.

  🎓 Dit slimme apparaat is ontworpen voor de moderne klaslokalen, waar het met zijn intuïtieve draadloze scherm delen en geïntegreerde whiteboard-applicatie de betrokkenheid van docenten en studenten naar een hoger niveau tilt voor optimale leerresultaten. 💻 ScreenBeam maakt het scherm...

 • IPON 2024 - De eindsprint is begonnen, en de spanning stijgt naarmate we de beurs naderen 🏃‍♂️

  IPON 2024 - De eindsprint is begonnen, en de spanning stijgt naarmate we de beurs naderen 🏃‍♂️

  We delen graag een sneak preview van onze stand; we kunnen niet wachten je persoonlijk te verwelkomen. Stap binnen en laat je inspireren door de grenzeloze wereld van innovatieve presentatiesystemen en oplossingen die we vol trots presenteren. 🌐Ontdek een ruimte...

 • Decostar kiest voor ViewSonic e-poster met touch

  Decostar kiest voor ViewSonic e-poster met touch

  🌟 Met trots delen we deze foto van Decostar. Na een productselectie in ons Experience Center is hun oog gevallen op een ViewSonic e-poster met touchfunctie. Deze straalt nu als dé eyecatcher bij de presentatie van de compleet vernieuwde webshop aan internationale klanten...