Oplossingen voor interactief presenteren en vergaderen, digitale aankondingssystemen, ruimtereserveringen, etc.

We helpen graag!

 • Swivl Camera robot voor coaching, zelfreflectie, verbeteren van presentatievaardigheden live-streaming via facebook of zoom. .

  SWIVL camera robot

  Een 360 graden camerarobot voor het verbeteren van presentatie-vaardigheden, het opnemen van een vergadering of live-streaming via facebook of zoom. 

 • Productselectie voor het vinden van de best passende oplossing.

  Productselectie

  Overweeg je de aanschaf van  presentatieschermen,  videoconference oplossingen of andere hulpmiddelen? Bezoek ons voor de nodige inspiratie.

 • Een tekening van iemand die achter zijn of haar werkplek zit en die communiceert en in verbinding is met mensen voor maatwerk.

  Maatwerk

  Onze organisatie is volledig ingericht op maatwerk. Bouw op onze ruim 25 jaar expertise in beeld en geluid. Vertel ons wat je wensen zijn. We vervullen ze graag.

Onze betrouwbare service. Altijd dichtbij.

 • Handige Harry's gezocht!

  Handige Harry's gezocht!

  Gerdien, "wil jij ervoor zorgen dat er een nieuwe vacature wordt geplaatst? We hebben extra handjes nodig voor implementaties, service & onderhoud. En oh, wel graag zo spoedig mogelijk. En zoek je wel iemand die bij ons past? Dat zou...

 • LED's surprise you @ NOT 2023

  LED's surprise you @ NOT 2023

  Onze voorbereidingen voor de NOT 2023 zijn in volle gang. Wat kijken we uit naar deze beurs. Het is altijd een feestje om huidige klanten, relaties en nieuwe mensen een warm welkom te heten op onze stand. Prettig kennismaken of...

 • Feestelijke afsluiting van 2022

  Feestelijke afsluiting van 2022

  In november zijn we verhuisd naar ons nieuwe bedrijfspand. Aan de binneninrichting en -afwerking moest er nog het één en ander gebeuren. Bovendien moesten er twee magazijnen samengevoegd worden tot één. We zagen door de bomen het bos niet meer...