Moderne vergaderzaal met presentatiescherm: Een goed uitgeruste vergaderruimte met een groot scherm voor presentaties, ideaal voor zakelijke bijeenkomsten en presentaties.

Oplossingen voor interactief presenteren en vergaderen, digitale aankondingssystemen, ruimtereserveringen, etc.

We helpen graag!

 • Swivl Camera robot voor coaching, zelfreflectie, verbeteren van presentatievaardigheden live-streaming via facebook of zoom. .

  SWIVL camera robot

  Een 360 graden camerarobot voor het verbeteren van presentatie-vaardigheden, het opnemen van een vergadering of live-streaming via facebook of zoom. 

 • Productselectie voor het vinden van de best passende oplossing.

  Productselectie

  Overweeg je de aanschaf van  presentatieschermen,  videoconference oplossingen of andere hulpmiddelen? Bezoek ons voor de nodige inspiratie.

 • Professioneel netwerken op afstand: Een persoon die actief communiceert en samenwerkt met meerdere mensen vanaf zijn werkplek met behulp van digitale tools en technologie.

  Maatwerk

  Onze organisatie is volledig ingericht op maatwerk. Bouw op onze ruim 25 jaar expertise in beeld en geluid. Vertel ons wat je wensen zijn. We vervullen ze graag.

Onze betrouwbare service. Altijd dichtbij.

 • Feestelijke opening energieneutraal bedrijfspand Audiovisueel bedrijf Active Group

  🎉 Trots op ons nieuwe bedrijfspand 🎥

  Bekijk nu de video en de foto's van de feestelijke opening van ons energieneutrale bedrijfspand. We zijn verrast door de enorme opkomst. De reacties op het eindresultaat zijn overweldigend. We hebben er alles aan gedaan om een inspirerende omgeving te creëren waarin...

 • Handige Harry's gezocht!

  Handige Harry's gezocht!

  Gerdien, "wil jij ervoor zorgen dat er een nieuwe vacature wordt geplaatst? We hebben extra handjes nodig voor implementaties, service & onderhoud. En oh, wel graag zo spoedig mogelijk. En zoek je wel iemand die bij ons past? Dat zou...

 • LED's surprise you @ NOT 2023

  LED's surprise you @ NOT 2023

  Onze voorbereidingen voor de NOT 2023 zijn in volle gang. Wat kijken we uit naar deze beurs. Het is altijd een feestje om huidige klanten, relaties en nieuwe mensen een warm welkom te heten op onze stand. Prettig kennismaken of...