Moderne vergaderzaal met presentatiescherm: Een goed uitgeruste vergaderruimte met een groot scherm voor presentaties, ideaal voor zakelijke bijeenkomsten en presentaties.

Oplossingen voor interactief presenteren en vergaderen, digitale aankondingssystemen, ruimtereserveringen, etc.

We helpen graag!

 • Swivl Camera robot voor coaching, zelfreflectie, verbeteren van presentatievaardigheden live-streaming via facebook of zoom. .

  SWIVL camera robot

  Een 360 graden camerarobot voor het verbeteren van presentatie-vaardigheden, het opnemen van een vergadering of live-streaming via facebook of zoom. 

 • Productselectie voor het vinden van de best passende oplossing.

  Productselectie

  Overweeg je de aanschaf van  presentatieschermen,  videoconference oplossingen of andere hulpmiddelen? Bezoek ons voor de nodige inspiratie.

 • Professioneel netwerken op afstand: Een persoon die actief communiceert en samenwerkt met meerdere mensen vanaf zijn werkplek met behulp van digitale tools en technologie.

  Maatwerk

  Onze organisatie is volledig ingericht op maatwerk. Bouw op onze ruim 25 jaar expertise in beeld en geluid. Vertel ons wat je wensen zijn. We vervullen ze graag.

Onze betrouwbare service. Altijd dichtbij.

 • Ontdek de Kracht van de BenQ LU960UST WUXGA Laser Beamer in ons Experience Center

  Ontdek de Kracht van de BenQ LU960UST WUXGA Laser Beamer in ons Experience Center

  Deze mooie toevoeging is een gamechanger voor je visuele presentaties. Jurgen Quaak van BenQ Europe bezorgde ons dit juweeltje persoonlijk, vastgelegd op een prachtige "spontane" foto met onze enthousiaste collega's. 📸✨ Met slechts 30 cm afstand tot de muur, zoals te...

 • Stilte te midden van chaos: ontdek de veelzijdigheid van de mobiele AUO SMART POD

  Stilte te midden van chaos: ontdek de veelzijdigheid van de mobiele AUO SMART POD

  Ervaar totale stilte te midden van de drukte met onze innovatieve SMART POD. Onze video toont de overgang van rumoer naar rust dankzij deze unieke stiltecabine. Met handige wieltjes voor moeiteloze verplaatsing, biedt de SMART POD een oase van stilte...

 • Onze collega Marc in beeld ☀️

  Onze collega Marc in beeld ☀️

  Onze Marc staat altijd voor iedereen klaar. 💪 Het mensen helpen en oplossingsgericht werken zit in z’n DNA. 🧬 Hij draagt altijd z’n steentje bij. Zowel in- als extern. 🤝 Hij is altijd goed gemutst en hij praat zoals geen ander praten...