Handige Harry's gezocht!

Handige Harry's gezocht!

Gerdien, "wil jij ervoor zorgen dat er een nieuwe vacature wordt geplaatst? We hebben extra handjes nodig voor implementaties, service & onderhoud. En oh, wel graag zo spoedig mogelijk. En zoek je wel iemand die bij ons past? Dat zou echt heel fijn zijn." Leuk bedacht, maar waar haal je een nieuwe topper zo snel vandaan? En hoe ga ik deze functie zo aantrekkelijk maken dat je denkt: “Ja, daar wil ik graag werken”. Dat is mijn uitdaging. Ik ga een poging wagen om te vertellen wat we doen en waarom dit wellicht jouw droomplek is.

Je werkt vanuit ons nieuwe, gave, energie-neutrale, huiselijke kantoorpand en Experience Center in het mooie Harderwijk. Je wordt altijd vrolijk welkom geheten door ons kantoorhondje Beau. Een beleving op zich. Dag in dag uit wordt er intensief en positief met getalenteerde collega’s samengewerkt voor het beste resultaat.

85% van onze klanten komt uit het onderwijs. Ze zijn gevestigd door het hele land en een aantal in België (dus als je van Vlaamse friet houdt is dit je kans 😊). Onze afdeling planning zit altijd vol met uitdagingen. Want tijdige levering of service is uiteraard gewenst. En oh ja, graag ook nog even rekening houden met de lestijden. Studiedagen zijn bij ons in trek. Dé kans om extra werk te verzetten met z’n allen. Als er lessen worden uit geroosterd, ben je een echte geluksvogel. Wel binnen de tijd graag alles af en werkend opgeleverd. De volgende groep leerlingen staat namelijk al te trappelen om de les in te gaan.

Zitten er nog meer voordelen aan deze baan? Zeker weten… We helpen je graag bij het ontwikkelen van de juiste kennis en vaardigheden voor een kwalitatief hoogwaardige implementatie. En om de juiste ondersteuning en service te bieden aan onze opdrachtgevers. Om de juiste spierkracht op te bouwen - voor het tillen van grote schermen – zijn er veel sportfaciliteiten in eigen huis. Je mag helemaal losgaan op o.a. de fitness bank, de fiets, de roeimachine of het hardloop apparaat. Daarna maak je gebruik van onze kleedkamer met douche. Je gaat altijd weer fris en fruitig de deur uit. Even je hoofd leegmaken? Speel dan een potje ping pong of biljart met je collega’s. Of pak je knuffelmoment met onze Beau.

Wij zijn op zoek naar een handige harry. Onze harry of “Garrie” is sociaal en heeft geen diploma nodig. Enkel een goede wil, enthousiasme, technisch inzicht en een rijbewijs.

Geef aan hoeveel uur per week je wilt werken en welk ritme het beste bij je aansluit. Het bruto aanvangssalaris voor de functie is op basis van je leeftijd en ervaring tussen de € 2.100,00 en € 2.500,00 op basis van een 40-urige werkweek. Het aantal vakantiedagen is 25. Het aantal fruit-momenten: onbeperkt.

Hopelijk is je interesse gewekt voor de functie: AV Technici. Je bericht zie ik graag verschijnen op gerdien@activegroup.nl

Hartelijke bedankt alvast.

Gerdien van de Brink

0 berichten

Een reactie achterlaten

Let op, berichten moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden

Lees ook andere ervaringen

  • Vivente Groep Zwolle

    Vivente Groep Zwolle

  • Stichting Viertaal

    Stichting Viertaal

  • Christelijk College Groevenbeek

    Christelijk College Groevenbeek