LED's surprise you @ NOT 2023

LED's surprise you @ NOT 2023

Onze voorbereidingen voor de NOT 2023 zijn in volle gang. Wat kijken we uit naar deze beurs. Het is altijd een feestje om huidige klanten, relaties en nieuwe mensen een warm welkom te heten op onze stand. Prettig kennismaken of gezellig bijpraten. Horen welke wensen er zijn. Ervaren of je je thuis voelt bij een club als je op zoek bent naar een nieuwe leverancier. Of trots zijn op de bestaande samenwerking. Mensen persoonlijk treffen op dé onderwijsbeurs van het jaar. Dat is waar deze ontmoetingsplek wat ons betreft voor bedoeld is. Je komt allemaal naar de beursvloer met je eigen redenen en wensen.

Als je op zoek bent naar audiovisuele (beeldscherm) oplossingen en diensten, een merk-onafhankelijke expert met ruim 25 jaar onderwijservaring, nodigen we je van harte uit onze stand te bezoeken. Hal 2  - G009. Bij de ingang van het innovatieplein. “LED’s surprise you” met nieuwe oplossingen in beeld. Waaronder unieke, innovatieve Roqed 3D educatie-software. 😊

Dit jaar staat tevens in het teken van duurzaam leveren, milieubewust en maatschappelijk verantwoord samenwerken. Producten een tweede kans geven. Circulair werken en verbinden. Het vraag en aanbod komt terecht op ons SchoolTrade platform; dé circulair intermediair voor educatie.  

Ontmoeten we je op onze stand? Graag tot ziens.

0 berichten

Een reactie achterlaten

Let op, berichten moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden

Lees ook andere ervaringen

  • Vivente Groep Zwolle

    Vivente Groep Zwolle

  • Stichting Viertaal

    Stichting Viertaal

  • Christelijk College Groevenbeek

    Christelijk College Groevenbeek