Feestelijke afsluiting van 2022

Feestelijke afsluiting van 2022

In november zijn we verhuisd naar ons nieuwe bedrijfspand. Aan de binneninrichting en -afwerking moest er nog het één en ander gebeuren. Bovendien moesten er twee magazijnen samengevoegd worden tot één. We zagen door de bomen het bos niet meer na de verhuizing van alle kantoor-inventaris en magazijnvoorraad. Wat is er de afgelopen maanden hard gewerkt om alles op de juiste plek te krijgen. De timmermannen, schilders, binnenhuisarchitect en ons eigen team hebben keihard gebikkeld om ervoor te zorgen dat het resultaat oogverblindend is. Alles voor een magisch Kerstfeest ter afsluiting van ons 25-jarig jubileumjaar in 2022.

Een feest om nooit te vergeten. Vanaf het begin tot het eind was er voor iedereen een privéchauffeur beschikbaar voor een veilig vervoer vanaf huis naar Active Group en vice versa. De kinderen waren onder de indruk van de twee vrolijke kerstelfjes en de kerstcadeautjes. Na een duik op het springkussen hadden we er geen kind(eren) meer aan. Het openhaard vuur op een 86 inch touchscreen zorgde voor een gezellige sfeer. 

Het kerstbuffet is aangekleed en verzorgd door Delicio in Nunspeet. We hebben allemaal genoten van al het lekkers en de goede zorgen. De avond is feestelijk begeleid door de fantastische cover-band Emplifour. We begonnen rustig, maar uiteindelijk gingen de voetjes van de vloer. Wat hebben we genoten. Het pand is ingewijd, de eerste herinneringen zijn gemaakt. Wat rest zijn sfeerfoto’s en de after-movie op onze Linkedin pagina die we graag met jullie delen.

Team Active Group