Active wint aanbesteding van Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG)

Samenwerking met Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland

Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) is via een aanbesteding op zoek gegaan naar een regionale, proactieve opdrachtnemer. Een audiovisuele partner die merkonafhankelijk adviseert, levert, implementeert, beheert en onderhoud bij de VNOG op 61 locaties in 22 gemeenten. Het gaat hierbij om brandweerkazernes, kantoorlocaties en een crisiscentrum die 24/7 inzetbaar is.

Vanuit het selectieproces is de keus gevallen op Active Group. Deze week is de samenwerkingsovereenkomst getekend. Sander Matser vertelde met trots dat de VNOG een positieve energie bij ons voelt. “Jullie hebben een drive om het beste uit een samenwerking te halen. Met gedeeld eigenaarschap. Daarnaast is er een merkonafhankelijke expertise en diversiteit te vinden in het vertegenwoordigde productassortiment. Ook de flexibiliteit in de ad-hoc dienstverlening is voor de crisis-organisaties van grote waarde.”, aldus Sander.

Nogmaals hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen VNOG. We kijken er ontzettend naar uit om met elkaar aan de slag te gaan en te bouwen aan onze duurzame samenwerking. Een samenwerking die gericht is op verbinding, vertrouwen, veiligheid, bereikbaarheid en expertise.

Zie hier het artikel op LinkedIn. 

0 berichten

Een reactie achterlaten

Let op, berichten moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden

Lees ook andere ervaringen

  • Vivente Groep Zwolle

    Vivente Groep Zwolle

  • Stichting Viertaal

    Stichting Viertaal

  • Christelijk College Groevenbeek

    Christelijk College Groevenbeek