Montessori College Amsterdam

Montessori College Amsterdam

"Active Group gaf ons, naast informatie, vooral goed advies"

Het Montessori College in Amsterdam had de wens om een digitaal schoolbord te integreren vanwege het groeiende aanbod digitaal lesmateriaal. Er zijn 31 interactieve Sharp 60-inch en 30 70” LED touch-monitoren geadviseerd, geleverd en geplaatst door Active Group.

Leveranciersselectie

“We hebben op voorhand twee selecties gedaan: een productselectie en een leveranciersselectie, vertelt Theo Jaspers, directeur van het Montessori College Amsterdam. “Uiteindelijk is de keus op Active Group gevallen. Active Group is de organisatie die ons meer gaven dan enkel informatie. Zij gaven ons vooral goed advies!”

Betrokkenheid

“Active Group is, vanaf het verwijderen van de krijtborden, nauw bij alle processen betrokken geweest. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren! Wij zijn zeer tevreden over de oplevering van het project. Het ziet er allemaal heel strak en netjes uit. Ook heeft Active Group ons geattendeerd op software die het mogelijk maakt om met bestaande middelen in de klas te werken. “Bring your own device” is dan iets wat opspeelt. Hoe doe je dat? Daar hebben we inmiddels al heel wat tips en trucs over gekregen. We zijn nog niet zo ver dat we dat gaan gebruiken, maar het heeft ons wel aan het denken gezet”, aldus een enthousiaste Theo.

Productselectie

Aangezien de school gevestigd is in een pand waar veel daglicht binnenkomt werd gezocht naar een oplossing met interactieve touch-monitoren in plaats van projectoren. Er is gekozen voor Sharp vanwege de hoge helderheid, beperkte warmte-afgifte en de ontspiegelde beglazing van de monitoren. Daarnaast had Sharp zowel een 60- als 70-inch LED monitor in het assortiment en is de touch-techniek snel en nauwkeurig.

Over Montessori College Amsterdam

Montessori College Amsterdam is een school voor VMBO onderwijs met ruim 950 leerlingen. Zie: http://www.msa.nl.

Lees ook andere ervaringen

  • Vivente Groep Zwolle

    Vivente Groep Zwolle

  • Stichting Viertaal

    Stichting Viertaal

  • Christelijk College Groevenbeek

    Christelijk College Groevenbeek