Stichting Kinderrijk

Stichting Kinderrijk

"Bij jullie gelukkig geen stropdassen-cultuur"

KinderRijk is al jaren één van de trouwe klanten van Active Group. “Dat is zo gegroeid”, vertelt Marc Delien, systeembeheerder binnen de KinderRijk organisatie. “Onze ICT-leverancier werd overgenomen door een grote speler in de markt. Er werd niet meer meegedacht, het persoonlijke contact was slecht, de prijzen waren veel te hoog en we kampten met lange levertijden. Sinds we zijn overgestapt naar Active Group hebben wij dit niet meer meegemaakt. De afspraken worden nagekomen!”

Oplossingen

KinderRijk vindt persoonlijk contact en een goede snelle dienstverlening erg belangrijk. “De verstandhouding met Active Group is erg goed”, zegt Marc tevreden. “Er wordt altijd in oplossingen gedacht en de prioriteiten worden op de juiste manier gesteld. Bij bedrijfskritische situaties, zoals een server-crash, wordt er altijd snel gereageerd en wordt er alles aan gedaan om de automatisering weer werkend te krijgen. Iets wat van groot belangs is voor de KinderRijk organisatie met een hoofdkantoor en 30 vestigingen.”

Eén aanspreekpunt

“Het is ook erg prettig dat ik voor alles een aanspreekpunt heb en dat zaken tijdig worden gecommuniceerd”, vertelt Marc vol enthousiasme. Zowel bij leveringen als bij ICT-problemen worden we altijd van alles op de hoogte gehouden. Het geeft rust als je weet wat er gebeurt en het is fijn dat wij tussendoor steeds worden geinformeerd. Bovendien ervaren wij het als zeer positief dat er altijd helderheid is over de uitgevoerde werkzaamheden. Alle bestede uren worden overzichtelijk gerapporteerd en dat is erg prettig.”

Cultuur

Ook de bedrijfscultuur spreekt Marc aan “Bij Active Group heb ik niet het idee dat ik verdwaal in een organisatie met een ‘stropdassen-cultuur’. “Daar zouden wij ons namelijk niet thuis voelen,” zegt hij. “Wij houden van een no-nonsense cultuur. Zoals je die vindt bij Active Group.”

Over KinderRijk

KinderRijk biedt kindgerichte opvang van hoge kwaliteit in Amstelveen en Amsterdam. Zie: http://www.kinderrijk.nl.

Lees ook andere ervaringen

  • Vivente Groep Zwolle

    Vivente Groep Zwolle

  • Stichting Viertaal

    Stichting Viertaal

  • Christelijk College Groevenbeek

    Christelijk College Groevenbeek