Christelijk College Groevenbeek

Christelijk College Groevenbeek

"Een dikke 9 voor jullie dienstverlening"

Als Active Group zijn wij pas tevreden als onze klant tevreden is. Daarom zijn wij enorm trots op de waardering die Wilco Foppen, hoofd ICT van het Chr. College Groevenbeek in Ermelo, heeft uitgesproken over onze dienstverlening rondom de Europese aanbesteding die het college in 2016 uitschreef.

Wilco Foppen: “Qua prijs/prestatieverhouding kwam Active Group uiteindelijk als beste uit de bus. Zij kwamen met een prima passend en financieel aantrekkelijk voorstel. Bovendien hebben ze ons positief verrast met hun snelheid van handelen en hun no-nonsense en merkonafhankelijke expertise. Ze hebben actief met ons meegedacht en goede alternatieven aangedragen.

Ook bij de oplevering was alles keurig in orde. De plaatsing van de digiborden hebben we in prima overleg kunnen inplannen. De monteurs werkten netjes en leverden de schermen geheel gebruiksklaar op. Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik zeer tevreden ben over de expertise en klantgerichtheid van Active Group. Ik ben niet iemand die snel een 10 geeft, maar in cijfers uitgedrukt waardeer ik hun dienstverlening toch zeker met een dikke 9!”​

Christelijk College Groevenbeek is een brede school met alle leerroutes: van vmbo basis met leerwegondersteuning tot en met tweetalig vwo. Groevenbeek heeft twee locaties, in Ermelo en Putten. De slogan van de school is: ‘Leren doen we samen’.

Lees ook andere ervaringen

  • Vivente Groep Zwolle

    Vivente Groep Zwolle

  • Stichting Viertaal

    Stichting Viertaal

  • Christelijk College Groevenbeek

    Christelijk College Groevenbeek